Terra radiant amb aerotermia

Aquest tipus d’aerotèrmia és una solució eficient i confortable per a la climatització d’espais, ja sigui a la llar, edificis o instal·lacions industrials. Combina els avantatges de l’aerotèrmia, que aprofita l’energia de l’aire, amb la distribució uniforme de la calor del terra radiant. A Ignosol, som experts en la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia a Barcelona i Catalunya, oferint solucions personalitzades per a cada projecte.

Estalvi energètic

En aprofitar l'energia renovable de l'aire, el consum elèctric és considerablement menor que en altres sistemes.

Confort

En distribuir la calor de manera uniforme per tot el sòl, s'elimina la sensació de fred als peus i es garanteix una temperatura estable.

Sostenibilitat

La aerotèrmia és una font d'energia renovable que contribueix a la reducció d'emissions de CO2.

Revaloritza la teva casa

La instal·lació solar augmenta el valor de la teva vivenda un 3,5%.

suelo radiante Terra radiant amb aerotermia

Què és l'aerotèrmia per terra radiant?

La aerotèrmia per terra radiant és una tecnologia que utilitza una bomba de calor per extreure energia de l’aire i distribuir calor homogèniament per l’estança. També pot funcionar en mode de refrigeració a l’estiu, oferint una solució integral tot l’any.

Instal·lació de l'aerotèrmia per terra radiant

Som una empresa especialitzada en la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia a Barcelona, amb un enfocament integral. Treballem en habitatges, comunitats de veïns i sectors industrials a Catalunya, assegurant solucions eficients i personalitzades. El nostre procés es basa en etapes clau per garantir la màxima qualitat en cada instal·lació:

  • Avaluació inicial.

    A Ignosol, comencem amb una avaluació completa de l'habitatge o edifici per determinar les necessitats específiques del sistema.

  • Preparació del projecte

    Dissenyem un projecte a mida, adaptat a les característiques de l'espai i les necessitats energètiques del client.

  • Instal·lació d'aerotèrmia

    Executem la instal·lació amb els equips d'aerotèrmia més avançats del mercat.

  • Servei de manteniment

    Brindem un servei de manteniment preventiu i correctiu per garantir el funcionament òptim del sistema.

aerotermia por suelo radiante

Per què triar Ignosol per a la teva instal·lació d'aerotèrmia per terra radiant?

En Ignosol, ens especialitzem a dissenyar i instal·lar sistemes d’aerotèrmia per terra radiant. Ens adaptem a les necessitats específiques de cada client. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats. Ells garanteixen la màxima eficiència i confort en cada projecte.

És l'aerotèrmia per terra radiant adequada per a la teva llar?

Factors a considerar abans de la instal·lació

Abans d’instal·lar aquest tipus d’aerotèrmia, és important avaluar l’aïllament de l’habitatge. També cal considerar el clima de la zona i l’ús que se li donarà al sistema.

Tipus d’habitatges que se’n beneficien més

Aquest sistema és ideal per a vivendes unifamiliars, comunitats de veïns i edificis industrials. Busquen maximitzar el confort i l’eficiència energètica.

Preguntes freqüents

Sí, la aerotèrmia pot funcionar en climes freds, tot i que el seu rendiment pot disminuir lleugerament en temperatures extremadament baixes.

La instal·lació sol trigar entre una i dues setmanes, depenent de la mida de l’habitatge i de la complexitat del sistema.

Sí, l’aerotèrmia és compatible amb altres sistemes com l’energia solar o la calefacció per radiadors.

L’estalvi pot variar, però de mitjana, els usuaris experimenten una reducció d’entre un 30% i un 50% en les seves factures de calefacció.

Un sistema d’aerotèrmia requereix un manteniment mínim, però és important realitzar algunes tasques per garantir-ne el bon funcionament i la durabilitat. Aquestes inclouen:

1. Neteja dels filtres: Els filtres de la unitat interior han de netejar-se regularment per evitar acumulació de pols i millorar l’eficiència del sistema.
2. Revisió de la unitat exterior: És recomanable inspeccionar la unitat exterior per assegurar-se que no hi ha obstacles, com fulles o brutícia, que puguin bloquejar el flux d’aire.
3. Control del gas refrigerant: De tant en tant, un tècnic especialitzat ha de verificar el nivell de gas refrigerant per garantir que el sistema funciona correctament.
4. Revisió anual per un professional: És aconsellable que un tècnic faci una revisió anual del sistema per detectar qualsevol anomalia i assegurar-ne el bon rendiment.

Contacta'ns

Sol·licita informació

Assegura el màxim confort i benestar a la teva llar amb sistemes d’aerotèrmia adequats a les teves necessitats. A Ignosol, rebràs assessorament expert. Podràs triar entre opcions com terra radiant, bomba de calor o radiadors, personalitzades per al teu cas.