Aerotèrmia amb Radiadors

A Ignosol, som experts en la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia amb radiadors. És una solució eficient i ecològica per a la calefacció de llars i negocis. La nostra experiència ens permet oferir un servei personalitzat. Optimitzem l’ús dels recursos energètics i garantim un estalvi significatiu en les factures d’electricitat.

Estalvi energètic

En utilitzar l'energia de l'aire, l'aerotèrmia pot reduir el consum d'electricitat fins a un 50%. Això es tradueix en una disminució notable de les factures de calefacció, especialment en climes freds.

Instal·lació ràpida i senzilla

No és necessari canviar tot el sistema de calefacció. Els radiadors convencionals ja instal·lats es poden aprofitar, fet que fa que la instal·lació sigui ràpida i senzilla.

Compatibilitat amb habitatges antics

Molts habitatges antics ja disposen de radiadors convencionals. L'aerotèrmia és una excel·lent opció per actualitzar aquests sistemes sense la necessitat de grans obres.

Eficiència i sostenibilitat

En utilitzar una font d'energia renovable com l'aire, aquest sistema és molt més sostenible que altres mètodes de calefacció convencionals, ajudant a reduir la petjada de carboni.

aerotermia con radiadores aerotermia con radiadores convencionales

Què és l'aerotèrmia amb radiadors?

L’aerotèrmia és una tecnologia que aprofita l’aire exterior per generar calor de manera eficient. Funciona perfectament amb radiadors convencionals, sense necessitat de reemplaçar-los. Això permet modernitzar el sistema de calefacció sense grans canvis. És una solució pràctica i econòmica per millorar l’eficiència energètica a la llar.

Com funciona l'aerotèrmia amb radiadors?

El sistema d’aerotèrmia extreu la calor de l’aire exterior a través d’una bomba de calor, que la transfereix als radiadors convencionals. Això permet mantenir una temperatura confortable a tota la llar o negoci. A més, aprofita al màxim la infraestructura existent sense necessitat de reformes costoses.

Instal·lació de l’aerotèrmia amb radiadors

A Ignosol, realitzem una anàlisi personalitzada de cada projecte per assegurar que la instal·lació sigui òptima. A continuació, detallem els passos del procés:

  • Avaluació de l'espai

    Inspeccionem el sistema actual de radiadors i l'estructura de l'edifici per assegurar que la bomba de calor sigui compatible amb la infraestructura existent.

  • Disseny del sistema

    Dissenyem un sistema personalitzat basat en les necessitats del client, assegurant que la bomba de calor funcioni de manera eficient amb els radiadors convencionals.

  • Instal·lació de la bomba de calor

    Una vez diseñado el sistema, instalamos la bomba de calor y la conectamos a los radiadores convencionales existentes.

  • Posada en marxa i manteniment

    Després de la instal·lació, ens assegurem que tot funcioni correctament i oferim un servei de manteniment per allargar la vida útil del sistema.

aerotermia por suelo radiante

Manteniment dels sistemes d’aerotèrmia

El manteniment dels sistemes d’aerotèrmia amb radiadors convencionals és mínim. Això els fa molt atractius per als propietaris de pisos i negocis. És recomanable fer una revisió anual i netejar els filtres per assegurar que la bomba de calor funcioni de manera òptima.

Preguntes freqüents

Sí, l’aerotèrmia es pot instal·lar amb la majoria dels radiadors convencionals, sempre que estiguin en bon estat. D’aquesta manera, es pot aprofitar la infraestructura existent sense haver de fer canvis significatius.

L’estalvi pot variar segons el tipus d’habitatge i l’ús, però de mitjana, es pot reduir el consum elèctric entre un 30% i un 50%. Un exemple d’un client en un habitatge antic a Madrid va aconseguir reduir la seva factura en un 45% després de la instal·lació del sistema.

No, en la majoria dels casos, els radiadors convencionals poden seguir utilitzant-se sense problema. Això permet una instal·lació ràpida i menys costosa.

Sí, un dels beneficis de l’aerotèrmia amb radiadors convencionals és que es pot instal·lar en habitatges antics sense necessitat de substituir els radiadors. Això redueix la necessitat d’obres i facilita la transició cap a una solució més eficient i ecològica.

En un caso real en Barcelona, un propietario de una vivienda de 120 m² logró reducir su factura de calefacción en un 40% tras la instalación de aerotermia con radiadores convencionales. Antes de la instalación, su factura anual ascendía a 1.500 €, y ahora paga alrededor de 900 € al año.

El sistema d’aerotèrmia consumeix electricitat per funcionar, però com que és molt més eficient que altres mètodes de calefacció, el consum total d’energia disminueix considerablement. Per exemple, en una vivenda que abans feia servir calefacció elèctrica, la factura es pot reduir fins a un 50% després de la instal·lació d’aerotèrmia.

El retorn de la inversió en aerotèrmia amb radiadors convencionals depèn de la mida de la llar i de l’ús del sistema, però sol aconseguir-se en un termini d’entre 5 i 7 anys gràcies a l’estalvi energètic que es genera des del primer dia.

Contacta'ns

Sol·licita informació

Assegura el màxim confort i benestar a casa teva amb la selecció òptima de sistemes d’aerotèrmia adaptats a les teves necessitats específiques. A Ignosol, rebràs assessorament expert per triar entre opcions com terra radiant, bomba de calor o radiadors, personalitzades per al teu cas particular.