Energia solar fotovoltaica a Hospitalet de Llobregat |

Instal·lació de plaques solars Hospitalet de Llobregat

T’agradaria instal·lar panells solars però no saps qui ho pot fer a Hospitalet de Llobregat ?

Easy Steps & Solutions

Tipus d'instal·lacions de panells solars a Hospitalet de LLobregat

Habitatges unifamiliars

La instal·lació de plaques solars en habitatges unifamiliars a Hospitalet de Llobregat és l'alternativa més fàcil i ràpida d'implementar. Normalment, el procés d'instal·lació té una durada d'entre 3 i 5 dies. Amb teulades adequades, des de la sol·licitud del pressupost fins a la instal·lació completa, es necessita aproximadament tres setmanes. Aquest tipus d'instal·lacions és altament recomanable, ja que permet cobrir una part important de la demanda energètica de la llar.

Empreses

La instal·lació de panells fotovoltaics a les empreses de Hospitalet de Llobregat comporta un estalvi significatiu, ja que les hores laborals coincideixen amb els moments de major irradiació solar. Això optimitza la producció d'energia solar quan es necessita més. Aquest aprofitament redueix els costos energètics, augmenta la sostenibilitat i l'eficiència, i pot millorar el valor i la imatge corporativa de les empreses, demostrant un compromís amb el medi ambient.

Comunitat de veïns

La instal·lació de plaques fotovoltaiques en comunitats de veïns a Hospitalet de Llobregatpot proporcionar un estalvi considerable d'energia, tant a les àrees comunes com a cada habitatge individual. Comptar amb el suport de la comunitat és essencial, però cada vegada més persones estan convençudes de la importància de triar una instal·lació solar, fins i tot en espais reduïts. Aquesta tendència demostra una major consciència sobre els avantatges ambientals i econòmics de l'energia solar.

Instalacion de placas solares

Autoconsum fotovoltaic a Hospitalet de Llobregat

Amb una població de més de 278.000 habitants, l’Hospitalet de Llobregat és el segon municipi més poblat de la província de Barcelona. Situat a prop del Mediterrani, compta amb moltes hores de sol, cosa que el converteix en un lloc ideal per aprofitar l’energia solar fotovoltaica.

Per beneficiar-te d’aquesta energia, és necessari instal·lar panells solars a l’Hospitalet de Llobregat. L’energia solar és neta i eficient, produint una gran quantitat d’electricitat a partir de la llum del sol.

Gràcies a la seva alta eficiència i facilitat d’instal·lació, els panells solars s’han convertit en l’opció preferida enfront dels combustibles fòssils. Cada vegada més persones decideixen instal·lar-los, aconseguint reduir significativament les seves factures d’energia o fins i tot generar ingressos en vendre l’excedent.

Instal·lar panells solars és cada vegada més rendible, especialment si es consideren les subvencions municipals i estatals disponibles. En pocs anys, podràs recuperar tota la inversió realitzada.

Per a una instal·lació exitosa, és fonamental comptar amb els millors professionals en energia solar a l’Hospitalet de Llobregat. És necessari realitzar un estudi de viabilitat del projecte, determinar la quantitat de panells necessaris i assegurar-se que tot el sistema funcioni sense problemes.

Avantatges d'instal·lar plaques solars a Hospitalet de Llobregat

La instal·lació de panells solars a l’Hospitalet de Llobregat ofereix múltiples beneficis des del primer mes. Permet una reducció de les factures d’electricitat entre un 60% i un 70%, cosa que significa que la inversió inicial es pot recuperar en un termini de 3 a 4 anys, depenent de les subvencions disponibles en el moment de la instal·lació.

Els sistemes d’autoconsum fotovoltaic tenen una vida útil d’entre 25 i 30 anys. Durant els primers anys, el rendiment dels panells es manté en un 90%. Tot i que aquest rendiment disminueix amb el temps, els panells continuen generant energia neta i gratuïta.

L’import d’instal·lar panells solars a l’Hospitalet varia segons diversos factors, com la proximitat de l’instal·lador, la seva experiència, la qualitat dels materials utilitzats i la complexitat de la instal·lació, incloent-hi l’accessibilitat a la teulada on es col·locaran els panells.

El preu final també depèn de la mida de la instal·lació, que es determina principalment pel consum energètic de l’habitatge o negoci. Tanmateix, molts usuaris estan optant per maximitzar la superfície disponible per crear un sistema d’autoconsum compartit o per formar part d’una comunitat energètica.

Instal·la panells solars a l’Hospitalet de Llobregat i comença a gaudir dels avantatges econòmics i ambientals des del primer dia!

Raons per instal·lar plaques solars a Hospitalet de Llobregat amb Ignosol

Oferim orientació en ajudes econòmiques i gestionem totes les subvencions disponibles per a la teva instal·lació.

Disposem d'un equip d'enginyers i instal·ladors experts per a projectes d'alta qualitat.

Ens encarreguem de tots els tràmits i legalitzacions necessaris per a la comoditat i tranquil·litat dels nostres clients.

Garantizamos resultados óptimos en la instalación y generación eléctrica.

Subvencions plaques solars a Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha aprovat una reducció de l’IBI per a aquells que instal·lin panells solars al municipi. Aquesta mesura permet un descompte del 50% durant un període de cinc anys. A més, s’ofereix una bonificació del 95% en l’ICIO.

A nivell nacional, es poden obtenir deduccions en l’IRPF que varien entre el 20% i el 60%, sempre que es tracti d’habitatges i no s’utilitzin per a activitats econòmiques.

També existeixen diversos programes de subvencions disponibles. Aquestes subvencions varien des de 300 fins a 1100 euros per kWp en panells solars i des de 140 fins a 490 euros per kWp en bateries. En el cas de les plaques tèrmiques, les ajudes oscil·len entre 450 i 950 euros per kWp. Cal destacar que aquestes xifres corresponen a les ajudes atorgades el 2023, per la qual cosa poden canviar en anys posteriors.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita el teu estudi solar a Hospitalet de Llobregat

Ens encarreguem de tot el necessari per a la producció d’electricitat pròpia. Si disposes de teulada, aprofita els raigs de sol per generar energia i aconseguir grans estalvis en la factura de la llum. Descobreix les ajudes i subvencions disponibles a la teva comunitat autònoma per a la instal·lació de panells solars.