Instal·ladors de plaques solars a Lleida |

Plaques solars a Lleida

Vols instal·lar panells solars a Lleida però no saps a qui contractar?

Easy Steps & Solutions

Tipus d'instal·lacions de plaques solars a Lleida

Habitatges unifamiliars

La instal·lació de panells solars en cases unifamiliars a Lleida és l'opció més senzilla i ràpida d'implementar. Generalment, el procés d'instal·lació dura entre 3 i 5 dies. Si es disposa de teulades adequades, des de la sol·licitud del pressupost fins a la instal·lació completa, es calcula un termini d'aproximadament tres setmanes. Aquestes instal·lacions són altament recomanables, ja que permeten cobrir una part significativa de la demanda energètica de la llar.

Empreses

La instal·lació de plaques solars a les empreses de Lleida genera un estalvi notable, ja que les hores de treball coincideixen amb els períodes de màxima irradiació solar. Això maximitza la producció d'energia solar quan es necessita més. Aquest aprofitament redueix els costos energètics, augmenta la sostenibilitat i l'eficiència, i pot millorar el valor i la imatge corporativa de les empreses, mostrant un compromís amb el medi ambient.

Comunitat de veïns

La instal·lació de plaques solars en comunitats de veïns a Lleida pot generar un estalvi significatiu d'energia, tant en les zones comunes com en cada habitatge individual. És essencial comptar amb el suport de la comunitat, però cada vegada més persones es mostren convençudes de la necessitat d'optar per una instal·lació fotovoltaica, fins i tot amb espais limitats. Aquesta tendència reflecteix una major consciència sobre els beneficis ambientals i econòmics de l'energia solar.

panales solares instalados

Instal·lació de panells solars per a l'autoconsum fotovoltaic a Lleida

Catalunya és una de les regions amb major capacitat per produir energia solar. Per això, la instal·lació de panells solars té un gran potencial. A més, es ofereixen ajudes, bonificacions i subvencions per a l’autoconsum fotovoltaic a Lleida.

Gràcies a aquests incentius, les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic a Lleida representen una excel·lent oportunitat per recuperar la inversió en poc temps.

En resum, una alta irradiació solar, juntament amb nombroses cobertes d’edificis aptes per a la instal·lació i un elevat consum energètic, fan de Catalunya una de les comunitats amb major potencial per a la instal·lació de sistemes fotovoltaics d’autoconsum.

Estalvi i beneficis amb la instal·lació fotovoltaica a Lleida

Les instal·lacions de panells solars a Lleida ofereixen múltiples avantatges des del primer mes. Aquests avantatges inclouen un estalvi del 60%-70% en les factures d’electricitat, permetent recuperar la inversió en un període de 3 a 4 anys, depenent de les subvencions disponibles en el moment de la sol·licitud.

Els sistemes d’autoconsum fotovoltaic tenen una vida útil de 25 a 30 anys, assegurant un rendiment del 90% durant els primers anys. Encara que el rendiment pugui disminuir amb el temps, els panells continuaran generant energia neta i gratuïta.

El cost d’una instal·lació de panells solars a Lleida varia segons diversos factors, com la proximitat de l’instal·lador, la seva experiència, la qualitat dels materials i la dificultat de la instal·lació, com l’accessibilitat al teulat.

El cost final dependrà de la grandària de la instal·lació, la qual està relacionada amb el consum energètic de la vivenda o negoci. Molts usuaris opten per maximitzar la superfície disponible per fomentar l’autoconsum compartit o la creació de comunitats energètiques.

Raons per instal·lar plaques solars a Lleida amb Ignosol

Oferim assessorament especialitzat en ajudes i gestionem totes les subvencions disponibles.

Disposem d'un equip propi d'enginyers i instal·ladors experts per a projectes d'alta qualitat

Ens encarreguem de tots els tràmits i legalitzacions necessaris per a la comoditat i tranquil·litat dels nostres clients.

Garantim resultats òptims en la instal·lació i generació elèctrica

Subvencions plaques solars a Lleida

La província de Lleida, tot i tenir un menor nombre de municipis que ofereixen subvencions, és una de les àrees de Catalunya que es beneficia d’ajudes per a l’autoconsum solar. Aquestes subvencions són una excel·lent oportunitat per als residents i empreses de Lleida que vulguin invertir en energia solar.

Les ajudes poden ser sol·licitades per l’empresa instal·ladora en nom del client, facilitant així el procés per aconseguir els beneficis econòmics disponibles.

Entre els tipus de subvencions destacades, trobem les següents:

 

Bonificació IBI per plaques solars a Lleida

 

La bonificació s’aplica a l’impost sobre béns immobles i està dirigida a habitatges o empreses que han instal·lat panells solars per generar la seva pròpia energia. Per sol·licitar aquesta ajuda, cal tenir la llicència d’obres corresponent. La bonificació pot variar entre el 12% i el 50% i es concedeix per un període de entre 2 i 10 anys.

Bonificació ICIO per plaques solars a Lleida

 

En aquest context, l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) es paga només una vegada. Això vol dir que la bonificació també es pot aplicar només una vegada. És important destacar que hi ha municipis que ofereixen aquest tipus de beneficis fiscals. No obstant això, no tots els municipis disposen d’aquestes bonificacions, per la qual cosa és recomanable verificar les polítiques fiscals locals.

Dades no vinculants i subjectes a canvis anuals

Deduccions IRPF plaques solars a Lleida

A Catalunya, també hi ha la possibilitat de deduir fins a un 1,5% de l’IRPF per la rehabilitació de l’habitatge principal.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita el teu estudi solar a Lleida

Ens encarreguem de tot el necessari per a la producció d’electricitat pròpia. Si disposes de teulada, aprofita els raigs de sol per generar energia i aconseguir grans estalvis en la factura de la llum. Descobreix les ajudes i subvencions disponibles a la teva comunitat autònoma per a la instal·lació de panells solars.